Menu

Werken bij

Werken bij bouwbedrijf Joziasse in Zeeland

Goed verhaal, lekker kort!

Een goede teamgeest en erkenning voor wat je doet, zijn standaard
Waar hard gewerkt wordt, mag ook tijd zijn voor een geintje. Zo is het altijd geweest bij Bouwbedrijf Joziasse en zo willen we het graag houden. Daarnaast zijn we een modern bouwbedrijf met inmiddels meer dan 120 collega’s in vaste dienst. Samen timmeren we stevig aan de weg. Dit doen we in een goede collegiale sfeer.

Korte lijnen tekenen de bedrijfsstructuur
Hoewel we een van de grotere Zeeuwse bouwers zijn, weten we de lijnen kort te houden. Dit vinden we belangrijk omdat het de kwaliteit van het werk en de efficiency van de projecten ten goede komt. Daarnaast willen we voorkomen dat er onnodige lagen binnen het bedrijf ontstaan. Bij Bouwbedrijf Joziasse praat iedereen met iedereen.

Waarom werken bij Bouwbedrijf Joziasse?
Bij Bouwbedrijf Joziasse is iedere collega even belangrijk. Dat komt ook omdat wij ons inzetten om iedereen dat laten doen waar hij of zij goed in is. In zo’n omgeving kun je ertoe doen en belangrijk zijn. Dat doen waar je goed in bent, is meestal ook gewoon leuk! Dat werkt dus prettig en efficiënt. En natuurlijk moet er gebouwd worden maar door de manier van samenwerken, word je daar vanzelf en op een positieve manier in meegenomen. Zo werkt het bij Joziasse en dit binnen en buiten.

Kansen en mogelijkheden
De directie van Bouwbedrijf Joziasse weet heel goed hoe het op de werkvloer werkt. Roel Rommens en Vincent Bliek zijn beiden zelf als timmerman bij het bedrijf begonnen. Vervolgens hebben zij nog een aantal functies vervuld. Juist daarom begrijpen zij heel goed dat het belangrijk is dat mensen die verder willen komen, ruimte en mogelijkheden krijgen. Dit in de vorm van opleidingen, leertrajecten, cursussen en interne werkgroepen bijvoorbeeld. Hier steekt het bedrijf energie, zorg en aandacht in.

Ontspanning na inspanning
Een van onze kernwaarden is ‘plezier’. Daarmee doelen we op werkplezier en op plezier na het werk. Er zijn altijd momenten om te vieren en die slaan we niet graag over. Met regelmaat worden er activiteiten ondernomen, feestjes gevierd en evenementen opgezet. Er is een actieve personeelsvereniging en ook vanuit het bedrijf worden er zaken georganiseerd. Al deze activiteiten samen zorgen voor gezelligheid en onderlinge verbinding met elkaar en met het bedrijf.

Openstaande vacatures
bekijk alle vacatures
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right