Menu

Renovatie

Renovatie met Bouwbedrijf Joziasse betekent meer dan vernieuwing

Een grote of kleinschalige renovatie?

Bouwbedrijf Joziasse voert iedere renovatie met aandacht voor detail uit.
Vakkundige vernieuwingen van één gevel en dak tot honderden gevels en daken: Bouwbedrijf Joziasse is dé Zeeuwse renovatiespecialist. Bij renovatie draait het om het doorvoeren van bouwkundige verbeteringen en vernieuwingen met behoud van de stijl en het karakter van de bestaande bouw. Dit geldt voor een particuliere woning, een openbaar gebouw, een wooncomplex of zelfs een hele wijk. Door onze jarenlange ervaring met vele uiteenlopende renovatieprojecten kunnen wij samen met u, als opdrachtgever, een gedegen projectplan opstellen om ook uw renovatieproject goed en naar wens te laten verlopen. Bouwbedrijf Joziasse renoveert voor woningbouwverenigingen, vve’s, vastgoedeigenaren, bedrijven, organisaties, (overheids)instellingen en meer.

Duurzame renovatie, natuurlijk!

Met een doordachte renovatie bereidt u bebouwing voor op een duurzame toekomst.
Door tijdens de renovatie duurzame materialen en energiezuinige of energie-opwekkende oplossingen zoals bijvoorbeeld na-isolatie, isolerend glas, zonnepanelen, hybride cv-installaties of warmtepompen toe te passen is de te renoveren bebouwing tijdig voorbereid op toekomstige duurzaamheidseisen.

Particuliere renovatie

Ook particuliere renovatie krijgt bij Bouwbedrijf Joziasse alle aandacht.
Is uw huis of een gedeelte ervan toe aan een grondige opknapbeurt en/of wilt u op energiekosten besparen? De redenen voor een renovatie zijn uiteenlopend, maar in alle gevallen wilt u uw woning weer laten voldoen aan de normen en eisen van deze tijd. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden qua werkzaamheden en kosten, voor nu en de lange termijn. Wat nu een flinke investering lijkt, kan over de jaren heen veel opleveren. Dit door waardestijging, besparingen op energiekosten èn door woongenot!

Tijd voor een gesprek; want ook bij renovatie zijn er veel vragen.

Is het huis of de bebouwing tijdens de renovatie bewoonbaar? Is er een vergunning nodig voor renovatie? Zijn er mogelijkheden voor subsidie?
Tijdens een eerste gesprek kunnen wij vast al veel van deze vragen over renovatie voor u beantwoorden. Zo’n eerste gesprek is en blijft uiteraard volledig vrijblijvend!

Bouwbedrijf Joziasse is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant. Dit betekent zekerheid voor onze klanten.

Contact opnemen?

Vincent Bliek

Directeur
06 - 58 99 78 36
0118 - 41 78 73
v.bliek@bouwbedrijfjoziasse.nl

Voor andere vragen

0118 - 41 78 73

Offerte aanvragen
Bekijk meer

Dakrenovatie 118 daken in Goes

Goes
Bekijk meer

Gevelrenovatie aan de Kleine Markt met grote gevolgen

Vlissingen
map-markermagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right