Menu

Service en onderhoud

Met service & onderhoud door Bouwbedrijf Joziasse staat u niet voor verrassingen

Voorkom verrassingen via service en onderhoud van Bouwbedrijf Joziasse.

Met regelmatig, goed onderhoud blijft uw vastgoed in optimale conditie
Besteed het onderhoud aan uw pand(en) uit aan een gespecialiseerde partij zoals Bouwbedrijf Joziasse. Onze breed opgezette service- en onderhoudsdienst is ingericht op efficiënt, planmatig en ad-hoc service- en onderhoudswerk. Dit voor een brede groep vastgoedeigenaren- en beheerders van klein tot zeer groot. Juist door die breedte kunnen wij bij spoedgevallen en calamiteiten adequaat en doelgericht acteren. Als vastgoedeigenaar, -beheerder, overheidsorganisatie, WBV of VvE bent u enerzijds verantwoordelijk voor de waarde-ontwikkeling van het vastgoed. Anderzijds draagt u ook verantwoordelijkheid voor de gebruikers, mede-eigenaren en huurders. Juist doordat wij zeer veel ervaring hebben met de belangen van al deze partijen, treft u in ons de ideale partij voor service en onderhoud van úw vastgoed.

Onderhoud en service aan vastgoed in de breedste zin van het woord

Eén partij die u van A-Z professioneel kan ontzorgen in service en onderhoud
Naast het bouwtechnisch onderhoud kunnen wij ook het onderhouds- en servicewerk mbt installaties, elektrotechnische voorzieningen en schilderwerk in het onderhoudsplan opnemen. Dit met de kwaliteit die u van een betrouwbare bouw-, service- en onderhoudspartner mag verwachten.

Woningbouwverenigingen zijn voor service en onderhoud bij ons aan het goede adres

Bouwbedrijf Joziasse heeft ruime ervaring in technisch vastgoedbeheer
Via planmatig onderhoud uitgevoerd op basis van meerjaren-onderhouds-plannen (MJOP) bent u verzekerd van gedegen onderhoud aan uw vastgoed. Het MJOP brengt de verschillende onderhoudsgevoelige onderdelen in kaart en maakt hiermee ook de financiële kant van de planning inzichtelijk. Hiermee is het behoud van uw vastgoed voor de toekomst veiliggesteld.

Hoe houd je als Vereniging van Eigenaren (VvE) grip op het onderhoud?

Door dit uit te besteden aan een ervaren partij als Bouwbedrijf Joziasse
Wij kunnen uw VvE ontzorgen met professioneel en efficiënt onderhoud, maar ook met het opstellen van een meerjaren-onderhouds-plan (MJOP). Op basis van dit plan wordt het onderhoud uitgevoerd. Het MJOP brengt voor de VvE eveneens in kaart welke jaarlijkse reservering noodzakelijk is voor het wettelijk verplichte reservefonds. Als VvE krijgt u te maken met veel (wellicht onbekende) verplichtingen. Voorkom problemen en besteed het uit. Het is ons vak!

Bij calamiteiten staan wij 24/7 voor u klaar

Eén telefoontje is voldoende voor onze servicemonteurs!
Gelukkig zijn onze vakbekwame servicemonteurs met hun compleet ingerichte servicewagens niet voor één gat te vangen. In verreweg de meeste gevallen kunnen zij een calamiteit direct voor u oplossen of een noodreparatie uitvoeren. Dat is een fijn gevoel! Zelfs bij calamiteiten veroorzaakt door natuurgeweld waarbij er op meerdere locaties schade is, acteren wij zo snel mogelijk. Ook dit zijn de voordelen die u geniet als vaste relatie van Bouwbedrijf Joziasse.

Een goed gesprek over service en onderhoud voor uw vastgoed?

Voor u in zee gaat met een partij voor vastgoedonderhoud, moet u toch weten of er een klik is?
In onze optiek is er maar een manier om dat te ontdekken: Een kennismakingsgesprek. Wij maker er graag tijd voor vrij en zo’n eerste gesprek is volledig vrijblijvend!

Bouwbedrijf Joziasse is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant. Dit betekent zekerheid voor onze klanten.

Contact opnemen?

Bel bij reparatie en herstel:

0118 - 76 02 00

Voor andere vragen

0118 - 41 78 73

Offerte aanvragen
map-markermagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right