Menu

Historie

De bedrijfshistorie van Bouwbedrijf Joziasse in hoofdlijnen

1962

Bouwbedrijf Joziasse startte in 1962 de bedrijfsactiviteiten op
Er werd gewerkt vanuit een oud pakhuis in Vlissingen dat dienst deed als kantoor, werkplaats en magazijn. Dit alles onder leiding van Jan Joziasse. Langzaam maar zeker bouwde hij een bouwbedrijf met acht medewerkers op.

1995

In 1995 nam Johan de Visser - nu raadgevend adviseur - het bedrijf over
Een gestage groei naar 60 medewerkers volgde.

1999

In 1999 werd het pand naast de vestiging aan de Industrie weg 25 gekocht
Hierdoor verdubbelden de opslagruimte, werkplaats en kantoorruimte. Bouwbedrijf Joziasse was hiermee klaar voor de 21e eeuw. Met alle ruimte om de kernactiviteiten nieuwbouw, verbouw, onderhoud, schadeherstel en renovatie uit te voeren. De groei van het bedrijf hield aan.

2006

In 2006 volgde de verhuizing naar Industrieweg 5 in Vlissingen
Een pand met een modern kantoor, een goed uitgeruste machinewerkplaats en magazijn. Van hieruit werkt ons team van inmiddels 75 medewerkers aan een keur van projecten. We plannen vanuit ons moderne kantoor en sturen onze collega’s aan. Op de Zeeuwse wegen komt u vast regelmatig één van onze 45 bussen met de karakteristieke blauwe J tegen. Deze zijn uitgerust met diverse materialen en gereedschappen en worden bestuurd door onze vakmensen.

2009

Uitbreiding directie
In 2009 treedt Roel Rommens toe als aandeelhouder en wordt mede-eigenaar. Binnengekomen als timmerman groeide hij via de functies uitvoerder, calculator, projectleider en bedrijfsleider uit tot algemeen directeur.

2014

Sterke uitbreiding door overname
In 2014 heeft Bouwbedrijf Joziasse zich op het gebied van service en onderhoud versterkt via overname van de technische dienst van de woningbouwcorporatie Woongoed Middelburg. Die corporatie is nu één van de vele klanten waarvoor dagelijks de meest uiteenlopende service- en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

2022

In 2022 bestaat het bedrijf 60 jaar
Het bedrijf realiseert een fikse uitbreiding en vernieuwing van het huidige bedrijfspand in het jubileumjaar. Algemeen directeur Roel Rommens en Vincent Bliek voeren inmiddels de directie van het bedrijf. Johan de Visser is inmiddels raadgevend adviseur. Samen met alle medewerkers van Bouwbedrijf Joziasse bouwen zij aan de toekomst.

Bouwbedrijf Joziasse is onder andere lid van Bouwend Nederland en BouwGarant. We zijn ISO 9001 - ISO 14001 en VCA** gecertificeerd. Conform het kwaliteitssysteem bewaken wij continu de vereiste procedures en zien er op toe dat werkzaamheden volgens de richtlijnen worden uitgevoerd. Tevens is er een beleidsverklaring opgesteld.

magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right