Menu

Reparatie en herstel

Op schade zit u niet te wachten.
Op reparatie en herstel hoeft u niet te wachten.
De servicemonteurs van Bouwbedrijf Joziasse staan paraat!

Bij calamiteiten staan wij 24/7 voor u klaar.

Eén telefoontje en onze servicemonteurs komen zo snel mogelijk naar u toe!
Gelukkig zijn onze vakbekwame servicemonteurs met hun compleet ingerichte servicewagen niet voor één gat te vangen en kunnen zij in de meeste gevallen de calamiteit direct voor u oplossen of een noodreparatie uitvoeren. Fijn om te weten!

Schade door inbraak, brand, water of storm?

Voor goed herstel kunt u rekenen op de expertise van Bouwbedrijf Joziasse.
Wat ook de oorzaak van uw schade is, het komt altijd onverwacht en vooral ongelegen. U wilt dan ook dat het zo spoedig mogelijk wordt hersteld. Gelukkig kunnen onze medewerkers in veel gevallen de schade zelf herstellen. Bij een grote schade, na bijvoorbeeld een brand, kunnen wij het gehele hersteltraject – van het bouwkundige gedeelte tot en met schilderwerk en oplevering – in goede banen leiden. Waar nodig worden door ons gespecialiseerde experts ingeschakeld. Eventuele noodvoorzieningen en/of noodherstel wordt uiteraard direct getroffen om onveilige situaties te voorkomen en de schadelast zo veel mogelijk te beperken.

Neem bij schade altijd contact op met uw verzekeringsmaatschappij!

Naast dat u contact met ons opneemt is het ook belangrijk dat u zo spoedig mogelijk uw verzekeringsmaatschappij op de hoogte brengt van de ontstane schade
Zij zullen u begeleiden bij de financiële afwikkeling van de schade. In sommige gevallen zal de verzekeringsmaatschappij een schade-inventarisatie laten opstellen voordat met de herstelwerkzaamheden kan worden begonnen. Het is dus van belang dat u schade snel meldt!

Ook voor woningbouwverenigingen voeren wij schadeherstel uit

Als grote Zeeuwse bouwonderneming nemen wij u die zorg graag uit handen!
Bij schade aan één of meerdere van uw woningen heeft u niet alleen de zorg voor de woning(en) maar ook voor de huurder(s). Wij nemen graag een deel van die zorg van u over. Bij schade richten wij ons vanzelfsprekend op spoedig herstel van de schade. Dit naast het beperken van de schadelast voor de bewoners. Eventuele noodvoorzieningen of noodherstel worden uiteraard direct getroffen om onveilige situaties te voorkomen en de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Een VvE kan helaas ook te maken krijgen met schade

Weet dan dat Bouwbedrijf Joziasse klaar staat voor reparatie en herstel.
Schade die aan een (of meerdere) appartement(en) ontstaat, komt in veel gevallen voor rekening van de VvE, aangezien de verplichte opstalverzekering voor het gehele complex door de VvE is afgesloten. Voor de VvE en voor u is het een goed en rustig gevoel dat bij schade hulp van Bouwbedrijf Joziasse na één telefoontje onderweg is. Dit plus het feit dat wij het hele hersteltraject voor u kunnen uitvoeren. Indien nodig worden gespecialiseerde experts door ons ingeschakeld. Noodvoorzieningen en/of noodherstel wordt uiteraard direct getroffen om onveilige situaties voor de bewoners te voorkomen en de schadelast te beperken
Meld schade ook direct bij de verzekeringsmaatschappij van de VvE!

Bouwbedrijf Joziasse is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant. Dit betekent zekerheid voor onze klanten.

Contact opnemen?

Bel bij reparatie en herstel:

0118 - 76 02 00

Voor andere vragen

0118 - 41 78 73

Offerte aanvragen
map-markermagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right