Menu

Aanbouw of uitbouw

Schep ruimte met een aan- of uitbouw met Bouwbedrijf Joziasse

Creëer woonruimte met een aanbouw of vergroot deze met een uitbouw

Dit is in het kort het verschil tussen een aanbouw en een uitbouw
U wilt niet weg uit uw huidige woonomgeving, maar bent toe aan extra m2 woon- of werkruimte. Kies dan voor de veelal goedkopere oplossing van een aanbouw of uitbouw. De mogelijkheden zijn talloos en met deze investering zal de waarde van uw woning of bedrijf toenemen. Maar bovenal zorgt het voor een toename van het woon- en/of werkgenot en dat is wat Bouwbedrijf Joziasse maar al te graag voor u wil en kan verzorgen. Een aanbouw is vaak een woningvergroting zoals bijvoorbeeld een serre. Dit terwijl een uitbouw bijvoorbeeld kan staan voor een dakkapel of een extra etage.

Uw aanbouw of uitbouw in vertrouwde en ervaren handen

Bouwbedrijf Joziasse is zeer ervaren in aanbouwen en uitvouwen
Of u nu droomt van een grotere keuken, studeer- of extra slaapkamer, de luxe van een extra badkamer, een dakkapel of het gemak van een carport of garage? Bouwbedrijf Joziasse staat in de startblokken om deze extra vierkante meters woon- en of werkplezier vakkundig te realiseren. Wij begeleiden het hele traject, nemen u alle zorg uit handen en blijven uw aanspreekpunt. Dit desgewenst van de ruwbouw tot en met de stukadoor, tegelzetter, elektricien en/of schilder.

Maatwerk daar draait het om bij een aanbouw of uitbouw

Daarbij komt de vakkennis van Bouwbedrijf Joziasse goed van pas
Het begint bij het tekenwerk en eindigt bij de naadloze aansluiting van uw aan- of uitbouw. Bij een aan- of uitbouw draait het om maatwerk want u wilt immers dat de extra ook in stijl aansluit bij uw huidige woning. Vakkennis, ervaring en innovatieve oplossingen zijn hierbij onontbeerlijk. Dit net als goed overleg en duidelijke communicatie. Zo zorgen wij ervoor dat uw wensen tot in de puntjes uitgevoerd worden en tot uiting komen in het uiteindelijk resultaat.

Een vergunning is niet altijd nodig, maar Bouwbedrijf Joziasse verzorgt dit indien nodig graag voor u!

Bij een aanbouw of uitbouw is een vergunning niet altijd nodig
Dit bijvoorbeeld als er binnen bepaalde voorwaarden en afmetingen gebouwd wordt. Dit is vaak het geval wanneer er aan de achterzijde van een (niet-monumentaal) pand gebouwd wordt. Dit geldt ook als de uitbouw of aanbouw binnen bepaalde afmetingen blijft. Zo is de vergunningsvrije grens van 2,5 naar 4 meter diep vergroot en de hoogte is van 4 naar 5 meter verhoogd. Het totale oppervlak voor vergunningsvrije bouw is maximaal 100 m2 (50% van het perceel dient onbebouwd te blijven). Uiteraard checken wij dit vooraf bij de gemeente en wanneer het nodig is, verzorgen wij (indien gewenst) de vergunningsaanvraag voor u!

Goed (ont)zorgen stopt niet bij de oplevering. Nazorg is ook belangrijk!

De zorg van Bouwbedrijf Joziasse gaat ook verder na de afronding van het project.
Als de bouw is afgerond gaat u echt genieten van uw aan- of uitbouw. Dit wilt u natuurlijk lang blijven doen. Met preventief en tijdig uitgevoerd onderhoud voorkomt u problemen en hoge kosten. Een onderhoudsplan kan hierbij een goede leidraad zijn en wie kan dit beter opstellen dan uw bouwbedrijf zelf. Wij voorzien u graag van een onderhoudsplan en kunnen in overleg met u de werkzaamheden uitvoeren op de door u gewenste momenten.

Tijd maken voor een vrijblijvend gesprek over uw aan- of uitbouwplannen?

Een aan- of uitbouwproject is spannend en daarom kan een informatief gesprek helpen
Het gaat over voor u belangrijke en ingrijpende zaken. Ook zijn er plannen en wensen. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden om deze plannen en wensen te realiseren. Maak tijd en bel! Een gesprek met onze adviseur is altijd vrijblijvend!

Contact opnemen?

Offerte aanvragen
Bekijk meer

Aanbouw Brandenburglaan, Middelburg

Middelburg
Bekijk meer

Aanbouw Grote Sternstraat, Middelburg

Middelburg
map-markermagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right