Menu

Aanbouw Grote Sternstraat, Middelburg

Projectdetails
Opdrachtgever
Particulier
Ontwerp
Vlissingse Ontwikkelings Groep
Locatie
Middelburg
Oplevering
2023
Expertise

Aanbouw Grote Sternstraat Middelburg

Nadat de aanvraag bij ons binnenkwam, volgde een eerste gesprek
De klant had via mond-tot-mond reclame van ons vernomen en nadat de aanvraag binnenkwam, hebben wij eerst telefonisch contact opgenomen. Tijdens het eerste gesprek zijn de wensen m.b.t. de aanbouw besproken. Wij hebben dan een luisterend oor en hebben uitgelegd hoe wij als hoofdaannemer werken. Dit sprak de klant aan en daarna heeft VOG (Vlissingse Ontwikkelings Groep) als vaste partner een ontwerp getekend. Dit sprak de klant aan. Vanuit het ontwerp maakte Bouwbedrijf Joziasse de bouw- en werktekeningen.

Planning en werkwijze aanbouw (werkvoorbereiding)

Hierna startte onze Projectleider Marvin met de werkvoorbereiding
Elke aanbouw vergt een goede planning en daarom ook brengen wij de werkwijze overzichtelijk in kaart. Vervolgens worden alle materialen ingekocht en krijgen alle betrokkenen hun opdrachten voor het uit te voeren werk. Tijdens de bouw wordt de planning strak gevolgd.

Uitvoering aanbouw

Bij deze aanbouw waren Karel en Keyani verantwoordelijk voor de uitvoering
Zij hebben goed werk geleverd waarover de opdrachtgevers zeer tevreden zijn. Daarnaast werkte er diverse partijen mee aan dit project waarbij wij alles organiseerden en Marvin het vaste aanspreekpunt was voor de klant én de onderaannemers.

Oplevering:

Na de uitvoering leverde Marvin dit project met de klant op
Eventuele opleverpunten wikkelen wij altijd zo snel mogelijk af. Dit tot het overeengekomen resultaat behaald is. Zo kan de klant genieten van de extra ruimte en het toegenomen wooncomfort.

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right