Menu

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw door Bouwbedrijf Joziasse

Denkt u aan utiliteitsbouw? Ontdek onze werkwijze

Voor organisaties, (zorg)instellingen en bedrijven realiseren wij utiliteitsbouwprojecten. Op basis van uw of jullie wensen en eisen vliegen we het te realiseren project aan. Wilt u werken in bouwteam, op basis van begroting, inschrijving of aangenomen werk? Alles is bespreekbaar. Uw voorkeur hierin is leidend.

Utiliteitsbouw vraagt om kennis en ervaring

Bouwbedrijf Joziasse is een van de grote Zeeuwse bouwbedrijven
Die groei is in ruim 60 jaar bedrijfshistorie gegroeid vanuit het winnen en waarmaken van vertrouwen. Mond-tot-mond-reclame is voor ons altijd belangrijk ook nu. Daarom is ieder utiliteitsbouwproject belangrijk. Of het nu gaat om utiliteitsbouw voor een overheidsinstelling een bedrijf, instelling of organisatie: Bouwbedrijf Joziasse wint graag uw vertrouwen om het vervolgens waar te maken.

Duurzame en energiezuinige utiliteitsbouw; daar staan wij voor

Zo duurzaam en energiezuinig mogelijk bouwen is bij ons de standaard
Afhankelijk van de wensen en het eisenpakket met betrekking tot energiezuinig en duurzaam bouwen bij utiliteitsbouwprojecten dient er van meet af aan goed nagedacht worden over onder andere de bouwwijze en de installatietechniek. Bouwbedrijf Joziasse is ervaren in duurzaam en energiezuinig bouwen.

Kies de werkwijze die past bij uw utlilteitsbouwproject

Klanten ‘ontzorgen’ is een kernkwaliteit van Bouwbedrijf Joziasse
Feitelijk komt dat hierop neer: U als klant bepaalt vanaf welk moment u onze kennis, ervaring en vakmanschap inzet. Dit kan zijn vanaf het moment dat het plan nog een droom is of nadat de architect die droom heeft uitgewerkt tot een ontwerp. Het heeft ook te maken met welke aanpak u kiest: Werken in bouwteam, via een begroting, inschrijving of aangenomen werk? Alles is bespreekbaar en uw voorkeur is bepalend.

Is een vrijblijvende kennismaking een goed eerste voorstel?

Iedere kennismaking begint met een eerste gesprek
Elk bouwproject is spannend voor iedere opdrachtgever ook als het over utiliteitsbouw gaat. Wij begrijpen dat als geen ander. Het gaat namelijk over belangrijke en ingrijpende zaken en over risico’s. Tegelijk is er een droom, een plan of ambitie. Juist daarom en daarover gaan wij graag met u of jullie in gesprek. Want wat is er mooier dan van gedachten wisselen over het realiseren van dromen, plannen of ambities? Niet veel in onze optiek en wat het ook is: Zo’n gesprek is altijd vrijblijvend.

Contact opnemen?

Vincent Bliek

Directeur
06 - 58 99 78 36
0118 - 41 78 73
v.bliek@bouwbedrijfjoziasse.nl

Voor andere vragen

0118 - 41 78 73

Offerte aanvragen
Bekijk meer

8 Zorgappartementen - Villa Molenweg in Oost-Souburg

Oost-Souburg
map-markermagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right