Menu

Woningbouw

Woningbouw door Bouwbedrijf Joziasse

Nieuwe woning of woningen laten bouwen?

Ontdek onze kennis en ervaring in woningbouw en onze werkwijze
Voor veel particuliere en zakelijke klanten realiseerden wij woningbouwprojecten in Zeeland. Ook bouwden wij al veel nieuwbouwwoningen voor diverse opdrachtgevers zoals onder andere woningbouwverenigingen. Op basis van uw of jullie wensen en eisen vliegen we het te realiseren plan aan. Wilt u werken op basis van aangenomen werk, een open begroting of aanneemsom? Alles is bespreekbaar. Dit geldt ook voor het werken via een aanbesteding en/of in bouwteam. Uw voorkeur hierin is leidend.

Qua woningbouw is geen huis te klein of te groot

Bouwbedrijf Joziasse is één van de grotere bouwbedrijven in Zeeland
Die groei ontstond uit vertrouwen winnen en waarmaken. Mond-tot-mond-reclame is altijd belangrijk geweest en is dat ook nu nog. Daarom is iedere nieuwe woning belangrijk. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, een riante villa of meerdere woningen voor verkoop of verhuur: Bouwbedrijf Joziasse is goed in vertrouwen winnen én waarmaken.

Duurzame en energiezuinige woningbouw staat op één!

Zo duurzaam en energiezuinig mogelijk bouwen is onze standaard
Bouwbedrijf Joziasse is groot voorstander van en ervaren in duurzaam en energiezuinig bouwen. BENG voor nieuwbouwwoningen is inmiddels meer regel dan uitzondering. Omdat wij de kennis van en ervaring in bouw- en installatietechniek vanaf de aanvang van het project op basis van gelijkwaardigheid en gecombineerd inzetten, gooien wij hoge ogen op het gebied van energiezuinig en duurzaam bouwen. Dit bovendien op een natuurlijke en efficiënte manier.

Kies de ‘woningbouw werkwijze’ die u past

Klanten ‘ontzorgen’ is een kernkwaliteit van de medewerkers van Bouwbedrijf Joziasse
Eigenlijk komt het erop neer dat u als klant bepaalt vanaf welk moment u onze kennis, ervaring en vakmanschap inzet. Dit kan zijn vanaf het moment dat uw plan een droom is of nadat er een uitgewerkt ontwerp gereed is. Het heeft ook te maken met welke werkwijze u kiest: Wilt u werken in bouwteam, op basis van begroting, inschrijving of aangenomen werk? Alles is bespreekbaar. Uw voorkeur is leidend. Lees meer hierover door hierboven op een van de ‘werkmethodieken’ te klikken.

Onze specialismes in nieuwbouw

  • Woningbouw                                                  
  • Utiliteitsbouw
  • Recreatie en leisure
  • Bedrijfspanden                                   
  • Eigen ontwikkeling

Tijd maken voor een vrijblijvend gesprek over uw woningbouwproject?

Een kennismaking begint met een gesprek
Elk woningbouwproject is spannend voor iedere opdrachtgever. Wij begrijpen dat als geen ander. Het gaat namelijk over belangrijke en ingrijpende zaken en over risico’s. Tegelijk is er een wens, een droom, een plan of een ambitie. Juist daarom en daarover gaan wij graag met u of jullie in gesprek. Want wat is er mooier dan van gedachten wisselen over het realiseren van dromen, plannen wensen of ambities? Niet veel in onze optiek en wat het ook is: Zo’n gesprek is bij ons altijd vrijblijvend.

Contact opnemen?

Offerte aanvragen
Bekijk meer

Vrijstaande woning aan het Hof Engelenburg in Oost-Souburg

Oost-Souburg
map-markermagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right