Menu

Moderne woning Domburg

Projectdetails
Locatie
Domburg
Oplevering
2022

Moderne woning in Domburg in een karakteristiek jasje!
Met zwarte houten potdekseldelen, helder witte muren en oranje dakpannen vormt deze woning in Domburg een typisch Walchers plaatje. En dat is precies waar de opdrachtgevers naar streefden. Om ideeën te verzamelen reden ze vele rondjes over Walcheren en hebben deze, samen met de architect, vertaald naar het ontwerp.

Met grote ramen en meerdere openslaande deuren is er aan lichtinval geen gebrek en wordt de tuin betrokken bij de leefruimte binnen. Ook duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van dit project, wat onder andere is doorgevoerd in isolatie, een grondwarmtepomp en zonnepanelen. Bijzonder is de ondergrondse regen-opvangbak, waar hemelwater wordt opgevangen voor de beregening van de tuin.

In niets lijkt de huidige situatie op bungalow die hier stond en die we tot de grond toe hebben afgebroken.

Een leuk bericht van een tevreden klant!

Dag Ivo, Bart en Jesse,

We zitten hier in Domburg en bedenken net dat ons huis een jaar geleden is opgeleverd en dat we twee jaar geleden de opdracht gaven. We genieten nog elke dag…

Begin deze week hebben we ‘open huis’ gehad voor de bewoners van het plein en er was niets dan lof over ons huis. Tot nu toe zijn we er bijna iedere week geweest en deze zomer zit ik er nu vijf weken (wel een deel daarvan aan het werk maar dat is niet zo erg hier).

Wendy en ik zitten hier en denken wat een geluk we gehad hebben met jullie als aannemer.

Groet,

Wendy en Michiel
Jhr. de Casembrootplein 19 te Domburg.

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right