Menu

Over ons

Bouwbedrijf Joziasse toen, nu en in de toekomst

Bouwbedrijf Joziasse is een echt Zeeuws bedrijf uit Vlissingen
Wij zijn er trots op al 60 jaar bouwpartner te mogen zijn van particulieren, bedrijven, organisaties en overheden. Dit op de gebieden van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie, restauratie plus service-, beheer- en onderhoudswerk. Bouwbedrijf Joziasse is een veelzijdig bouwbedrijf dat kwaliteit combineert met flexibiliteit.

Een breed aanbod in bouwdisciplines

Een breed aanbod in vakdisciplines kenmerkt onze kracht en veelzijdigheid
• Nieuwbouw
• Verbouw
• Aanbouw en uitbouw
• Renovatie
• Restauratie
• Service onderhoud
• Reparatie en herstel

Historie Bouwbedrijf Joziasse

Vanuit een oud pakhuis in de Vlissingen, startte Jan Joziasse in 1962 zijn bouwbedrijf
Het pakhuis deed dienst als kantoor, werkplaats en magazijn. Met een oude bestelwagen bestreek hij de directe omgeving en bezocht hij de klanten. Zo bouwde Joziasse een gedegen bouwbedrijf op met acht medewerkers. In 1995 nam Johan de Visser het bedrijf over. Een gestage groei naar 60 medewerkers volgde. Daar was uiteraard ook meer ruimte voor nodig. In 1999 werd het pand naast de vestiging aan de Industrieweg 25 gekocht, waardoor de opslagruimte, de werkplaats en de kantoorruimte verdubbelden.

Ontwikkeling Bouwbedrijf Joziasse

Bouwbedrijf Joziasse was hiermee klaar voor de start van de 21e eeuw
Dit met voldoende ruimte om de kernactiviteiten nieuwbouw, verbouw, onderhoud, schadeherstel en renovatie uit te voeren. De groei van het bedrijf hield aan. In 2006 volgde de verhuizing naar Industrieweg 5 in Vlissingen. Een pand met een modern kantoor, een goed uitgeruste machinewerkplaats en magazijn. Van hieruit werkte het team van inmiddels 75 medewerkers aan een breed scala projecten. Er wordt gepland en aangestuurd vanuit vanuit het kantoor. Op de Zeeuwse wegen rijden inmiddels 45 bussen met de karakteristieke ‘blauwe J’ rond. Al die bussen zijn uitgerust met de benodigde materialen en gereedschappen en worden bestuurd door onze vakmensen.

Eind 2014 versterkte Bouwbedrijf Joziasse zich op het gebied van service en onderhoud door de overname van de technische dienst van de woningbouwcorporatie Woongoed Middelburg. Deze corporatie is nu één van de vele klanten voor wie wij dagelijks zeer uiteenlopend service- en onderhoudswerk uitvoeren.

Bouwbedrijf Joziasse en de toekomst

Op een stevig fundament is het goed bouwen. Dat bewijst de historie van het bouwbedrijf. Roel Rommens en Vincent Bliek voeren inmiddels de directie en Johan de Visser is raadgevend adviseur. Samen met alle medewerkers van Bouwbedrijf Joziasse bouwen zij aan de toekomst. Een toekomst met een nog rijkere bouw- en bedrijfshistorie. Lees hierover meer in onze missie en visie.

Bouwbedrijf Joziasse is onder andere lid van Bouwend Nederland en BouwGarant en is ISO 9001 - ISO 14001 en VCA** gecertificeerd.

Conform het kwaliteitssysteem bewaken wij continu de vereiste procedures en zien er op toe dat werkzaamheden volgens de richtlijnen worden uitgevoerd. Ook is er een beleidsverklaring opgesteld.

magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right