Menu

Verbouw

Verbouw goed met de professionals van Bouwbedrijf Joziasse!

Denkt u aan de verbouw van uw huis of bedrijf?

Bouwbedrijf Joziasse denkt en werkt graag met u mee!
Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over uw verbouwplannen met een professional?
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en waar u rekening mee moet houden? Bouwbedrijf Joziasse heeft de juiste deskundigen en vakkrachten in huis om al uw verbouw-vragen te beantwoorden en u uitgebreid te informeren. Continu voeren wij verbouwprojecten uit voor particulieren en bedrijven in allerlei sectoren. Onze dienstverlening is breed en wij kunnen u desgewenst van A t.m. Z ontzorgen.

Verbouw van plan tot ontwerp en van tekening tot eindresultaat

Bouwbedrijf Joziasse begeleidt het project van het begin tot het eind
Wij kunnen uw plannen uitwerken tot een ontwerp en het kan ook zijn dat u al een ontwerp heeft van een architect. In beide gevallen zijn uw wensen verwerkt in het ontwerp en kan de realisatie van uw plan van start gaan. We bespreken samen met u de planning, de bouwkundige tekeningen, verzorgen indien noodzakelijk de benodigde bouwvergunning en nemen u gedurende het hele project alle zorg uit handen.

Verbouw goed en kies voor verduurzaming en energiebesparing

Duurzaam en energiezuinig verbouwen heeft prioriteit bij Bouwbedrijf Joziasse
Ook bij verbouwingen zijn duurzame en energiebesparende oplossingen mogelijk. Hierbij wordt rekening gehouden met uw portemonnee mbt energiebesparing en met het milieu. Dit overigens zonder dat u hoeft in te leveren op wooncomfort. Via toepassing van duurzame en energiebesparende materialen valt er veel winst te behalen voor u en het milieu! Denk hierbij bijvoorbeeld dak-, vloer-, spouwmuur- en glasisolatie, zonnepanelen, een energiezuinige cv-installatie, warmetepomp een airco etc. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de vele duurzame, energiezuinig en energiebesparende mogelijkheden.

Verbouw op schema! Met een goede planning, overleg en samenwerking

Een verbouwing geeft stof en lawaai, maar uw leven en/of werk gaat ook door
In veel gevallen is het huis of gebouw tijdens een verbouwing nog gewoon in gebruik. Enig ongemak, zoals stof en lawaai is tijdens een verbouwing niet te voorkomen. Met een goede planning, overleg en samenwerking kunnen we deze ongemakken zoveel mogelijk voorkomen of beperken. Dat is prettig voor u en daarmee dus ook voor ons.

Maak tijd voor een vrijblijvend gesprek over uw verbouwplannen.

Wij zijn benieuwd naar uw plannen en u bent benieuwd naar de mogelijkheden
Reden genoeg om met elkaar van gedachten te wisselen over uw verbouwplannen. Wij maken hier graag tijd voor vrij. Bel of mail ons en een afspraak is snel gemaakt!

Bouwbedrijf Joziasse is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant. Dit betekent zekerheid voor onze klanten.

Contact opnemen?

Offerte aanvragen
Bekijk meer

Sfeervolle badkamer in West-Souburg

West-Souburg
Bekijk meer

Aanbouw + verbouwing in Vlissingen

Vlissingen
map-markermagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right