Menu

Verduurzaming

Verduurzaming gericht op energiebesparing én de toekomst

Nul op de meter is de ambitie!

Energie besparen via verduurzaming steeds rendabeler
Bij (ver)bouwprojecten zet Bouwbedrijf Joziasse 0-op-de-meter-op-1. Dit samen met de nieuwste richtlijnen zoals BENG (Bijna Energie Neutraal Bouwen). Bij nieuwbouw en grootschalige verbouwingen of renovaties is dit veelal ook haalbaar. Dit wel afhankelijk van situaties en voorwaarden. Bij minder ingrijpende verbouwingen zijn er soms andere ambities of beperkingen waardoor die ambitie (nog) niet haalbaar is. Dan nog streven wij naar het hoogst haalbare mbt verduurzaming en energiebesparing. Gelukkig zijn er steeds meer materialen, methodes, technieken en producten die van toegevoegde waarde zijn bij het verduurzamen van uw (nieuwe) woning of pand.

Verduurzaming in de bouw is actueel, ook bij Bouwbedrijf Joziasse!

Duurzaam wordt steeds belangrijker de bouwsector
Dat is niet verwonderlijk aangezien gebouwen voor een grote CO2-uitstoot zorgen. De vraag naar duurzame en energiezuinig en energie neutrale huizen en gebouwen neemt steeds verder toe. Wij maken, waar mogelijk, gebruik van duurzame en energiezuinige materialen en kunnen u uitgebreid over informeren over het toepassen van deze milieuvriendelijke, onderhoudsarme materialen, die tevens over een lange levensduur beschikken.

Verduurzaming en energiebesparing gaan hand-in-hand

Bouwbedrijf Joziasse loopt voorop!
Met het toepassen van verduurzaming neemt ook de energiesparing toe. Door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen in woningen en gebouwen kan het energieverbruik flink oplaag en is sommige gevallen zelfs tot nul worden gereduceerd. Bouwbedrijf Joziasse heeft de expertise in huis om uw huis te verduurzamen tot een energiezuinig of zelfs energieneutraal nul-op-de-meter-pand.

Verduurzaming van bedrijfspanden

Bouwbedrijf Joziasse zet in op winst bij verduurzaming bedrijfspanden.
Investeren in de verduurzaming van (oudere) bedrijfspanden resulteert vaak tot aanzienlijke besparingen op energieverbruik en op onderhoud. Welke ondernemer is daarin nu niet geïnteresseerd? Zonder op de zaken vooruit te lopen met betrekking tot de verduurzaming, en daarmee het terugdringen van het energievebruik, kan dit ook voor u interessant zijn. Waar in het ene bedrijfspand nauwelijks energie wordt verbruikt kan een ander bedrijfspand een grootverbruiker zijn. Het kan hoe dan ook interessant zijn om de besparingsmogelijkheden op het gebied van energieverbruik en daarmee ook de verduurzaming van uw bedrijfspand met ons onder de loep te nemen. De overheid heeft ook voor ondernemers en organisaties interessante subsidies beschikbaar.

Verduurzaming is de toekomst voor historische panden en monumenten

Bouwbedrijf Joziasse kijkt naar de toekomst met oog voor het verleden
Het verduurzamen van historische panden en monumenten vraagt om het zoeken naar nog slimmere en vaak ook innovatieve oplossingen. De mensen bij Bouwbedrijf Joziasse combineren duurzaam denken met hun jarenlange opgebouwde vakkennis en ervaring op dit gebied. Hierdoor hebben we geleerd hoe we vergaande verduurzaming toe kunnen passen met behoud van het oorspronkelijk karakter van dit soort panden.

De eerste stap naar verduurzaming is een vrijblijvend gesprek

Wij maken graag tijd vrij om met u van gedachten te wisselen over verduurzaming van uw huis, monument of bedrijfspand
Wij kunnen uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden en oplossingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing. Zet nu de eerste stap: maak vrijblijvend een afspraak en wij helpen u verder op weg.

Contact opnemen?

Erik Damen

Bedrijfsleider Bouw & Renovatie
06 - 22 96 45 69
0118 – 41 78 73
e.damen@bouwbedrijfjoziasse.nl

Voor andere vragen

0118 - 41 78 73

Offerte aanvragen
Bekijk meer

Dakrenovatie 118 daken in Goes

Goes
Bekijk meer

Verduurzaming IJssel- en Rijnstraat

Middelburg
map-markermagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right