Menu

Nieuwbouw

Nieuwbouw door Bouwbedrijf Joziasse voor u

Nieuwbouwplannen? Ontdek onze nieuwbouwprojecten en werkwijze

Voor particulieren, bedrijven, scholen en zorginstellingen realiseren wij uiteenlopende nieuwbouwprojecten in heel Zeeland. Op basis van uw of jullie wensen en eisen vliegen we het te realiseren plan aan. Wilt u werken op basis van aangenomen werk, een open begroting of aanneemsom? Alles is bespreekbaar. Dit geldt ook voor het werken via een aanbesteding en/of in bouwteam. Uw voorkeur hierin is leidend.

Qua nieuwbouw is geen project te klein en evengoed niet te groot

Bouwbedrijf Joziasse is uitgegroeid tot een van de grote bouwbedrijven in Zeeland
Die groei is ontstaan uit vertrouwen winnen en waarmaken. Mond-tot-mond-reclame is voor ons altijd belangrijk geweest en is dat ook nu nog. Daarom is ieder nieuwbouwproject belangrijk. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, riante villa, bedrijfspand of vastgoedontwikkeling in de recreatieve sector: Bouwbedrijf Joziasse is goed in vertrouwen winnen én waarmaken.

Duurzame en energiezuinige nieuwbouw staan op één!

Zo duurzaam en energiezuinig mogelijk bouwen is onze standaard
Bouwbedrijf Joziasse is groot voorstander van en ervaren in duurzaam en energiezuinig (ver)bouwen. Nul-op-de-meter-nieuwbouwprojecten zijn inmiddels dan ook meer regel dan uitzondering. Omdat wij de kennis van en ervaring in bouw- en installatietechniek vanaf de aanvang van het project op basis van gelijkwaardigheid en gecombineerd inzetten, gooien wij hoge ogen op het gebied van energiezuinig en duurzaam bouwen. Dit bovendien op een natuurlijke en efficiënte manier.

Kies de ‘nieuwbouw werkwijze’ die u past

Klanten ‘ontzorgen’ is een kernkwaliteit van de medewerkers van Bouwbedrijf Joziasse
Eigenlijk komt het erop neer dat u als klant bepaalt vanaf welk moment u onze kennis, ervaring en vakmanschap inzet. Dit kan zijn vanaf het moment dat het plan nog een droom is of nadat de architect die droom heeft omgezet in een ontwerp. Het heeft ook te maken met welke aanpak u kiest: Werken in bouwteam, op basis van begroting, inschrijving of aangenomen werk? Alles is bespreekbaar. Uw voorkeur is leidend. Lees meer hierover door hierboven op een van de ‘werkmethodieken’ te klikken.

Onze specialismes in nieuwbouw

  • Seriematige woningbouw Links naar relevante projecten
  • Unieke woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Recreatie en leisure
  • Bedrijfspanden (Horeca en recreatie zijn ook bedrijven)
  • Eigen ontwikkeling

Tijd maken voor een vrijblijvend gesprek over uw nieuwbouwproject?

Iedere kennismaking begint met een eerste gesprek
Elk nieuwbouwproject is spannend voor iedere opdrachtgever. Wij begrijpen dat als geen ander. Het gaat namelijk over belangrijke en ingrijpende zaken en over risico’s. Tegelijk is er een wens, een droom, een plan of een ambitie. Juist daarom en daarover gaan wij graag met u of jullie in gesprek. Want wat is er mooier dan van gedachten wisselen over het realiseren van dromen, plannen wensen of ambities? Niet veel in onze optiek en wat het ook is: Zo’n gesprek is bij ons altijd vrijblijvend.

Contact opnemen?

Offerte aanvragen
Bekijk meer

Vrijstaande woning aan het Hof Engelenburg in Oost-Souburg

Oost-Souburg
map-markermagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right