Menu

Aanbouw Goes

Projectdetails
Locatie
Goes
Oplevering
2024
Expertise

‘Ik heb er geen woorden voor; zo goed is er gewerkt’

“Het begon al met de calculator in de voorbereiding en geldt evengoed voor de projectleider, de uitvoerder en vooral de mannen die hier alles gemaakt hebben. Zoveel inzet, zoveel kunde en flexibiliteit. Hoe deze aanbouw tot stand gekomen is, betekent echt heel veel voor mij.” Aan het woord is Sita Bahadoer. Sita liet een aanbouw zetten door Bouwbedrijf Joziasse in de achtertuin van haar woning in Goes. We hebben haar gevraagd hoe het project in zijn werk ging:

“Ik ben echt zó tevreden; dit had ik nooit verwacht en de werkwijze van de mensen van Bouwbedrijf Joziasse heeft mij echt enorm verrast. Zij hebben hier ruim drie maanden gewerkt en het is allemaal zo soepel verlopen. Ik werd overal in betrokken en werkelijk niets was te veel. Deze mensen hebben mijn woondroom van tien jaar geleden gerealiseerd en kwamen altijd met oplossingen en nooit met problemen. Ik had een vast idee over wat ik wilde; een leefkeuken. En toen ik alles had uitgelegd zei de calculator: ‘maar wat moet ik daar nog aan toevoegen?’ Er stond al een aanbouw maar die was aan het verzakken na 33 jaar omdat er geen heiwerk was uitgevoerd. Deze stond over dezelfde breedte van de tuin als de huidige aanbouw maar de nieuwe aanbouw is ruim twee meter langer. Ik wilde de aanbouw ook een kwartslag gedraaid hebben in de lengte van de tuin, in verband met de bezonning.”

In de aanbouw is een keuken en zitruimte gemaakt en alles is ook echt helemaal af. Trots laat Sita ons de volledig automatische en ingebouwde zonwering zien die ze met een afstandsbediening laat zakken. Sita doet dit om de sfeervolle verlichting in de aanbouw te laten zien en het wordt ook daadwerkelijk donker bij het sluiten van de zonwering. De sfeervolle verlichting heft de verduistering echter op een aangename manier op. “In mei, juni ga ik alle mannen uitnodigen en dan gaan we het vieren met zijn allen. Ik ga lekker voor ze koken.” Dat lijkt inderdaad een mooie afsluiting voor dit prachtige project en Sita wil nog één ding kwijt: “Via dit project kwam ik weer in contact met een oude bekende: Vincent Bliek, inmiddels directeur bij Bouwbedrijf Joziasse. Ik heb ooit zijn trouwpak gemaakt en hij zag ergens in de projectplanning mijn naam. Zo kwamen hij en ik weer in contact.” De wereld mag dan soms klein zijn: De tevredenheid is echt heel groot. Dat mag gelden voor de klant maar dus ook zeker voor de bouwers.

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right