Menu

Aan- en verbouw Simnia

Projectdetails
Opdrachtgever
SVRZ
Locatie
Domburg
Oplevering
2021
Expertise

Het zorgcentrum Simnia in Domburg, onderdeel van SVRZ, is verbouwd. Wij nemen hier een tweetal vleugels onder handen, zowel van binnen als van buiten.

Deze twee vleugels van het zorgcentrum zijn beide uitgebreid met een aanbouw, waarbij het metselwerk is uitgevoerd in dezelfde stijl als de bestaande bouw. De ‘oude’ noodtrappen aan de zijkant van de gevels waren nog in uitstekende staat. Die hebben we dan ook hergebruikt aan de nieuwe gevels.

Met de uitbouw is ruimte ontstaan voor acht extra kamers. Naast de uitbreiding zijn ook de bestaande kamers en gemeenschappelijke ruimtes van deze vleugels intern verbouwd. Zo krijgen alle kamers nu bijvoorbeeld een eigen badkamer, waar deze in het verleden gedeeld werd. En daar waar in het verleden een kleine binnenplaats was zijn nu kantoorruimtes gecreëerd.

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right