Menu

Tuinkamer woning Middelburg

Projectdetails
Locatie
Middelburg
Oplevering
2015
Expertise

Voor deze particuliere opdrachtgever is de wens uitgekomen om extra woonkamer en twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning te realiseren. Bouwbedrijf Joziasse heeft deze aanbouw in de stijl van de woning gebouwd waardoor het verschil tussen de huidige achtergevel van de woning en de aanbouw aan de achterzijde identiek zijn. Door toepassing van grote hardhouten hefschuifpuien is er veel lichtinval gecreƫerd zoals bij de huidige achtergevel.

Deze aanbouw is succesvol opgeleverd en voorzien van een extra woonkamer, twee slaapkamers met aparte badkamers en een bijkeuken. Door de identieke materialisatie van de aanbouw is er geen verschil zichtbaar tussen de oude en nieuwe situatie, bouwbedrijf Joziasse heeft de aanbouw instapklaar gerealiseerd.

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right