Menu

12 recreatiewoningen ‘De Nolle’

Projectdetails
Opdrachtgever
Camping de Nolle
Omvang
12 recreatiewoningen
Locatie
Vlissingen
Oplevering
2016

In opdracht van camping de Nolle hebben wij twaalf nieuwbouw recreatiewoningen gebouwd. De recreatiewoningen worden gekenmerkt door hun ronde vorming aan de achterzijde waardoor een duinachtig landschap nagebootst zal worden. Het duinachtige landschap zal door middel van een mos-sedum (vegetatiedak) worden gerealiseerd en om ervoor te zorgen dat de ronding zijn vorm behoud zal de onderzijde worden voorzien van gaasnetten met siergrasbeplanting.

De woningen worden aan de voorzijde gekenmerkt door ruimtelijkheid in de speelse vorm van beglazing en schuifpuien, vanuit de woningen kunnen zowel op de begane grond als de eerste verdieping gebruik worden gemaakt van hefschuifpuien. In de woningen, bij de hoofdslaapkamer, is een vide gerealiseerd dei uitkomt in de woonkamer, hierdoor hebben de appartementen een ruimtelijk en zonovergoten beeld aan de binnenzijde. Naar de woonkamer en hoofdslaapkamer bezit de recreatiewoning nog twee slaapkamers, badkamer met toilet, een keuken en een terras aan de voorzijde van de woningen.

In 6 maanden tijd hebben het werk volledig opgeleverd en gereed gemaakt voor de Leisure-verhuur!

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right