Menu

Chiropractiepraktijk Nieuw- en Sint Joosland

Projectdetails
Locatie
Nieuw- en Sint Joosland
Oplevering
2015

Midden in de rust van het platteland, heeft bouwbedrijf Joziasse dit unieke project toegevoegd aan de projectportefeuille. Het nieuw bouwen van een chiropractiepraktijk te Nieuw- en Sint Joosland.
De uitgangspunten van dit project waren, de karakteristieke eigenschappen van de bestaande naastliggende boerenschuur gebouwd met de bouwstijl genaamd Nieuw Amsterdamse school.

De esthetische eigenschappen van deze bestaande boerenschuur zijn gekopieerd in de nieuwbouw van de chiropractiepraktijk welke ruimte bied voor drie praktijkruimtes, receptieruimte, wachtruimte, toiletgroepen, badkamer, archiefruimte en fysiotherapieruimte.

Uitspringend metselwerk, kunststofkozijnen met houtlook verbinding en geïntegreerde elektrische rolluiken, veel baksteen en dakpannen zijn een aantal typerende eigenschappen van dit nieuwbouwproject en haar bouwstijl. Na een succesvolle officiële opening, door burgemeester Bergmann van de gemeente Middelburg, kunnen wij terug kijken op een uniek stuk vakmanschap.

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right