Menu

Duurzaam bouwen Goese Polder

Projectdetails
Opdrachtgever
Beveland Wonen
Omvang
194 woningen
Locatie
Goes
Oplevering
2022

Duurzaam bouwen

2 jaar na de start van de verduurzamingswerkzaamheden in de Goese Polder hebben we eind april 2022 de laatste van de 194 woningen van Beveland Wonen, en daarmee het gehele project, opgeleverd aan de bewoners. De huurwoningen zijn rijtje voor rijtje voorzien van een isolerende schil waardoor de wijk volledig is getransformeerd. Het lijkt wel nieuwbouw!

De woningen zijn omhuld met wandelementen met een zeer hoge isolatiewaarde, de daken zijn geïsoleerd, er zijn nieuwe kozijnen met triple-beglazing geplaatst, de kruipruimtes zijn voorzien van bodemisolatie en er zijn zonnepanelen geplaatst. Ook is er een warmte-terugwin-ventilatiesysteem aangebracht wat warmteverlies bij ventilatie voorkomt. Deze woningen zijn hierdoor zeer energiezuinig gemaakt. En dat merken de bewoners aan zowel hun gas- als energierekening. Bijzonder in dit project was dat de huizen bewoond bleven tijdens de werkzaamheden. En dat is prima verlopen onder andere door de bewoners te betrekken bij het proces en doorlopend te informeren.

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right