Menu

Duurzaam bouwen Middelburg

Projectdetails
Opdrachtgever
Woongoed Middelburg
Omvang
80 woningen
Locatie
Middelburg
Oplevering
2021

De voorbereidende werkzaamheden zijn van start gegaan in de Oosterscheldestraat en Maasstraat in Middelburg. Daar verduurzamen we de komende tijd in totaal 80 woningen voor Woongoed Middelburg. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond leveren we gasloze, duurzame woningen op. Dat zullen de bewoners merken in wooncomfort en hun portemonnee!

De eerste werkzaamheden bestaan onder andere uit de voorbereiding voor een update van de badkamers en toiletten en we pakken de meterkasten, het ventilatiesysteem en de plafonds aan. Na de bouwvak 2022 volgt de echt grote, duurzame transformatie van de woningen. Dat houdt in dat nieuwe gevelkozijnen met HR+++ glas worden geplaatst, een ventilatiewarmte pomp wordt geïnstalleerd, het dak wordt geïsoleerd en zonnepanelen op het dak worden aangebracht. En om de woningen echt mooi af te maken worden ook nog nieuwe keukens geplaatst.

Op de bijgaande foto’s zie je de situatie voor de start van de werkzaamheden en een aantal foto’s van de modelwoning.

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right