Menu

Realisatie bruidssuite De Gevangentoren

Projectdetails
Opdrachtgever
Restaurant De Gevangentoren
Locatie
Vlissingen
Oplevering
2015
Expertise

Voor de ondernemers van restaurant ‘De Gevangentoren’ aan de Boulevard de Ruijter te Vlissingen hebben wij een hotel-/bruidsuite gebouwd in de spitstoren van De Gevangentoren.

De nieuwe suite wordt toegankelijk door een nieuwe trapopgang aan de buitenzijde en de authentieke orginele gemetselde wenteltrap. In de suite komt een luxueze badkamer en wanneer u door de suite loopt, of u ligt in bed, kunt u over de Westerschelde en langs de Boulevard kijken door vier stuks inwendige dakkapellen. Vanuit de suite komt een unieke uitkijklocatie over de Westerschelde, Vlissingen en haar Boulevard.

Door de karakteristieke eigenschappen van De Gevangentoren te behouden komt er een hardglazen vloer in de suite, hierdoor bied De Gevangentoren een prachtig verlicht beeld van de spitstoren aan de binnenzijde.

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right