Menu

Zandpaviljoen Pier 7

Projectdetails
Opdrachtgever
Zandpaviljoen Pier 7
Locatie
Vlissingen
Oplevering
2018
Expertise

In oktober 2017 zijn we gestart met het sloopwerk in het oude badcaisson, verstopt onder de wandelpromenade van Boulevard Evertsen. Met een speciale boor- en zaagtechniek zijn er nieuwe openingen gemaakt in de buitenmuur van bijna 1 meter dik.

Na het slopen was het hele badcaisson (ca. 70 meter lang en 6 meter diep) op enkele wanden na leeg en kon het bouwen beginnen. Na veel timmer- en installatiewerk zijn in deze ruimte 7 luxe beachrooms en een restaurant met professionele keuken gerealiseerd.

Tijdens de bouwwerkzaamheden in het badcaisson zijn we tevens gestart met de constructie van het zandpaviljoen, buiten op het strand. Hiervoor zijn lange hardhouten palen in het zand getrild, waar bovenop een staalconstructie gemonteerd is. Tussen de palen zijn grote houte puien geplaatst. De vlondervloer maakte het prachtige strandpaviljoen af. Je kunt nu zo vanaf het strand naar binnen lopen.

Begin april 2018 is dit project opgeleverd. De lange warme zomer van 2018 was een ultieme start voor Zandpaviljoen Pier 7.

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right