Menu

Watertoren Vlissingen

Projectdetails
Locatie
Vlissingen
Oplevering
2015
Expertise

Bouwbedrijf Joziasse heeft een prachtig Rijksmonument aan haar projectportefeuille kunnen toevoegen: Rijkmonument de Watertoren te Vlissingen. De watertoren in Vlissingen ligt aan de Badhuisstraat 187 en is gebouwd in 1894 door de N.V. Vlissingsche Duinwaterleiding in Neo-Renaissance stijl, de water heeft een hoogte van 35 meter en een waterreservoir van 300 m³. De watertoren is een Rijksmonument en ingeschreven onder nummer 508765 in het monumentenregister.

Bouwbedrijf Joziasse heeft de unieke kans gekregen om, als hoofdaannemer, van dit prachtige Rijksmonument een recreatie groepsaccommodatie te maken waarbij de volgende verblijfsgebieden worden gerealiseerd; zeven slaapkamers (6x 2-persoons slaapkamer en 1x 4-persoons kinderslaapkamer). In de kinderslaapkamer komen 4 echte authentieke bedstedes, meerdere badkamers en toiletten, sauna, grote moderne woonkeuken met eettafel, ruime living met haard inclusief toegang tot eigen tuin en zijn vier privé parkeerplaatsen.

De Watertoren, en in het bijzonder het watervat, de kapconstructie en de uitkijktoren in de top worden bereikbaar gemaakt waar zich een mooi uitzichtpunt bevindt. Op de zolderverdieping bestaat de mogelijkheid om te vergaderen aan een grote hardglazen tafel welke inkijk geeft op de authentieke trapopgang dwars door het watervat.

Bouwbedrijf Joziasse kan met trots mededelen dat de uitvoering van deze metamorfose ‘slechts’ drie maanden heeft geduurd!

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right