Menu

Muddy Watersstraat in Middelburg

Projectdetails
Locatie
Middelburg
Oplevering
2020
Expertise

Deze woning in de Mortiere in Middelburg heeft een flinke update van het interieur gekregen. De woonkamer is van een strakkere en meer moderne uitstraling voorzien.

Om het gewenste resultaat te behalen zijn onder andere alle wanden gestukadoord en voorzien van strak sauswerk. En om het strakke effect te versterken zijn alle kozijnen, deuren en de trappen afgelakt met zwarte lak. Ook is er een nieuwe openhaard geplaatst met daarboven de televisie. Beide zijn verwerkt in een koof. Ook aan het wooncomfort is gewerkt door de woning te voorzien van vloerverwarming en een nieuwe keuken.

Het resultaat is een moderne woning die, door het gebruik van kleuren zwart en wit, ruimer en lichter oogt. De ramen en kozijnen springen er mooi uit, het zijn ware eyecatchers geworden. De tegelvloer, gelegd in visgraat motief, maakt het geheel af en zorgt voor een chique en warme touch.

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right