Menu

Uitbreiding kantoor Bouwbedrijf Joziasse

Projectdetails
Opdrachtgever
Bouwbedrijf Joziasse
Ontwerp
www.bypeterklemann.nl
Locatie
Vlissingen
Oplevering
2019
Expertise

Groei vraagt om aanpassing

De afgelopen jaren zijn wij als bouwbedrijf behoorlijke gegroeid. En dat vraagt om maatregelen op het gebied van organisatie en bedrijfsvoering, maar ook om aanpassing van onze huisvesting.

Na de eerdere overname van de complete technische dienst van de corporatie Woongoed Middelburg, verruimden wij ons pand in 2014 al met 200m2 kantoorruimte. Er kwamen, met de overname, 10 vaklieden en 5 interne medewerkers extra in dienst voor de coördinatie en uitvoering van het dagelijks en vraaggestuurd onderhoud voor de huurders.

Door de verdere groei van onze afdelingen onderhoud en bouw zagen we ons genoodzaakt om ons pand opnieuw uit te breiden. Deze uitbreiding hebben we aan de voorzijde kunnen realiseren. En we hebben het pand direct aan een grondige restyling onderworpen. Het resultaat is een moderne en prettige werkomgeving. Architect, Peter Klemann

Wij heten u welkom aan de Industrieweg 5, openingstijden van ons kantoor op werkdagen van 08:30 tot 16:30 uur.

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right