Menu

Verbouwing semibungalow

Projectdetails
Ontwerp
WTS Architecten
Locatie
Oostkapelle
Oplevering
2022

In Oostkapelle transformeerden we een semibungalow naar het ontwerp van WTS Architecten
De woning heeft nu een modern uiterlijk, een grote nieuwe garage en daarnaast verbouwden de woning ook intern. Veel muren zijn verdwenen om een meer open leefruimte te creëren en de woning levensloopbestendig te maken met een slaap- en badkamer op de begane grond. Ook pakten we hierbij ook de minder zichtbare zaken aan, zoals elektra en isolatie.

Naast de grote nieuwe garage, is een veranda die, door de plaatsing van daklichten, ook bij minder goed weer een prettige buitenleefruimte vormt. Het moderne uiterlijk van de woning is versterkt door de strakke aluminium kozijnen en sparingen én de donkere nieuwe dakpannen op het nieuwe en geïsoleerde dak, met   21 zonnepanelen. Zoals gezegd een volledige transformatie naar de wensen en standaarden van 2022 en klaar voor de verdere toekomst!

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right