Menu

Vrijstaand woonhuis Kloetinge

Projectdetails
Locatie
Kloetinge
Oplevering
2021
Expertise

In Kloetinge hebben we een jaren negentig huis omgebouwd tot een prachtige eigentijdse woning. Daarvoor is de woning tot op de betonvloer afgebroken en vervolgens naar wens van de bewoners terug opgebouwd. Van het oorspronkelijke huis is zo weinig in tact gebleven dat we bijna kunnen spreken van nieuwbouw.

Deze woning is in nauwe samenwerking met onze klant gerealiseerd, vanaf het initiatief tot de oplevering. Zo hebben wij samen met de klant deze woning ontworpen. Met de hedendaagse moderne uitstraling en de toepassing van diverse duurzame oplossingen is de woning klaar voor de toekomst. De bestaande gasaansluiting is afgesloten en de woning is voorzien van een lucht/water warmtepomp met een verwarmings- en koelingsmogelijkheid. De woning is gebouwd volgens het passiefbouwen-concept met warmteterugwinningsinstallatie, hoogwaardige isolatiewaardes, luchtdicht, veel daglicht én geïntegreerde zonnepanelen.

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right