Menu

Bouwen aan onze toekomst

Projectdetails
Locatie
Vlissingen
Expertise

Duurzaam en toekomstgericht bouwen zijn begrippen die we nog al eens tegen komen. We hebben het dan vaak over ‘groene’ gebouwen en het geschikt maken van woningen voor onze oude dag. Bij bouwprojecten voor bedrijven is het ook belangrijk om rekening te houden met de toekomst. Vragen om bij stil te staan zijn bijvoorbeeld: ‘Wat zijn de groeiverwachtingen op termijn?’ en ‘Moet het pand ook geschikt zijn voor een verschuiving in bedrijfsactiviteiten?’

Zo zijn wij blij dat de vorige eigenaar van ons pand, bij de bouw rekening heeft gehouden met de mogelijkheid voor uitbreiding. Zonder structurele aanpassingen van de bestaande constructie konden wij de opbouw realiseren en hebben we ons groeiende team van mooie werkplekken kunnen voorzien.

In het ontwerp hebben wij de duurzaamheid van ons pand als een van de belangrijkste uitgangspunten genomen. De mogelijkheden voor een lagere energie rekening en beperking van milieubelasting hebben we met onze vaste partners voor E en W installaties onder de loep genomen. Dat resulteerde in de volgende duurzaamheidsmaatregelen:

  • We hebben de schil van het pand en het dak geïsoleerd en daarmee naar een RC waarde van minimaal 6 weten te brengen.
  • Voor het verwarmen en koelen van het pand is laagtemperatuur vloerverwarming en een luchtwarmtepomp geplaatst.
  • Ten slotte wekken we de energie op met zo’n 286 zonnepanelen die op ons dak geïnstalleerd zijn.

Zo kunnen we zeggen dat we een duurzaam bouwbedrijf zijn, up to date voor de toekomst!

Ook (ver)bouw plannen? Houd bij het maken van de keuzes rekening met de toekomst!

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right