Menu

Verduurzaming 1200 woningen

Projectdetails
Opdrachtgever
Woongoed Middelburg
Omvang
1200 woningen
Locatie
Middelburg
Oplevering
2019
Expertise

Begin 2019 ontvingen wij van Woongoed Middelburg de aanvraag om een Plan van Aanpak te maken voor het verduurzamen van 1200(!) woningen. En dat in de komende drie jaar. Waarbij de uitvoering in een ketensamenwerking van twee aannemers gerealiseerd dient te worden. Op basis van deze aanvraag heeft Erik Damen, in samenwerking met het toekomstig projectteam, een Plan van Aanpak gemaakt. Dit plan is aangevuld met een overzichtelijke prijslijst en aan Woongoed Middelburg gepresenteerd. En met succes!

Begin maart hoorden wij de uitslag van deze aanbesteding. Wij zijn één van de aannemers waarmee Woongoed Middelburg haar woningbezit wil gaan verduurzamen. Dit betekent dat wij de komende drie jaar door heel Middelburg, in samenwerking met van Wijnen Groep, 400 woningen per jaar zullen gaan verduurzamen.

De komende jaren zullen jullie onze ‘groene’ medewerkers, dus geregeld kunnen ‘spotten’ in Middelburg. Een mooi toekomst beeld waarbij we bijdragen aan een duurzaam klimaat!

DUURZAAM bouwen; bouwen aan een fijner leefklimaat!

chevron-left
chevron-right

Kunnen wij je helpen?

Dank voor je belangstelling in ons bedrijf en de projecten die wij uitvoeren. Ook voor jouw of jullie project maken we graag ruimte. Meestal begint dat met een eerste contact en we hopen dan ook dat je contact opneemt of direct een offerte aanvraagt.
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right