Menu

Aanbouw Middelburg

Werkwijze aanbouw Middelburg, aan de Grote Sternstraat

Graag leggen wij u uit hoe een aanbouw wordt gerealiseerd
Nadat de aanvraag bij ons binnenkwam, hebben wij telefonisch contact opgenomen. Hierna volgde een eerste kennismakingsgesprek. Deze klant had via mond-tot-mond reclame van ons gehoord. Tijdens het eerste gesprek, hebben wij geluisterd, zijn de klantwensen m.b.t. de aanbouw besproken en hebben wij onze rol als hoofdaannemer opgepakt. Vervolgens heeft VOG (Vlissingse Ontwikkelings Groep) als vaste partner een ontwerp getekend. Dit ontwerp sprak de klant enorm aan. Vanuit het ontwerp heeft Bouwbedrijf Joziasse de bouw- en werktekeningen gemaakt. Daarbij zijn de constructieberekeningen m.b..t. het juiste aantal buispalen en de benodigde staalconstructies verzorgd door ATB Willems.

Planning en werkwijze aanbouw (werkvoorbereiding)

Nadat wij opdracht hebben gekregen en de contracten ondertekend waren, startte onze Projectleider Marvin met de werkvoorbereiding. Een dergelijk project verdient een goede planning en daarnaast brengen wij de werkwijze voor alle betrokkenen overzichtelijk in kaart. Ook worden alle materialen ingekocht en krijgen alle vakmensen en onderaannemers hun opdrachten voor de uit te voeren werkzaamheden. Tijdens de gehele bouwtijd wordt de planning strak gevolgd.

Uitvoering aanbouw

Voordat wij op de bouwlocatie starten, wordt het werk uitvoerig met onze vakmensen besproken. Bij deze aanbouw waren dat Karel en Keyani. Zij hebben goed werk geleverd waarover de opdrachtgevers zeer tevreden zijn. Daarnaast werkte er diverse partijen mee aan dit project waarbij wij alles organiseerden en Marvin het vaste aanspreekpunt was voor de klant én de onderaannemers.

Oplevering aanbouw:

Nadat het werk afgerond was, leverde Marvin dit project met de klant op
Mogelijke opleverpunten wikkelen wij altijd zo snel mogelijk af. Dit tot het overeengekomen resultaat behaald is. Zo kan de klant volop genieten van de extra ruimte en het toegenomen wooncomfort.

Uw aanbouw bespreken? Contact Bouwbedrijf Joziasse

Of u nu droomt van een grotere keuken, woon- bad- en slaapkamer of garage?
Bouwbedrijf Joziasse staat in de startblokken om deze extra vierkante meters woon- en of werkplezier vakkundig te realiseren. Wij begeleiden het hele traject, nemen u alle zorg uit handen en blijven van A-Z uw aanspreekpunt. Dit desgewenst van de eerste ideeën tot en met de ruwbouw, stukadoor, tegelzetter, elektricien en schilder.

expertise aanbouw of uitbouw
Aanbouw projecten

Contact opnemen?

Bel bij reparatie en herstel:

0118 - 76 02 00

Voor andere vragen

0118 - 41 78 73

Offerte aanvragen
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right