Menu

Mutatieopzichter Micha

Mogen we je voorstellen aan onze collega Micha?! Micha is sinds kort werkzaam op onze afdeling Service en Onderhoud als mutatieopzichter. Wij zochten hem op in een leegstaande huurwoning in Middelburg, voor een nadere kennismaking.

Op meerdere momenten in het zogenaamde mutatieproces controleert Micha huurwoningen; namelijk voor en na het vertrek van de huurder. Hij beoordeelt wat er moet gebeuren om de woning weer klaar te maken voor de nieuwe bewoners en zorgt dat deze werkzaamheden worden uitgevoerd. Wij doen dit werk in opdracht van woningcorporatie Woongoed Middelburg.

Micha werkt nog niet zo lang bij ons bedrijf, maar is al wel erg goed bekend met de branche. Voor zijn overstap werkte hij namelijk voor een woningbouw organisatie in de functie van regiobeheerder. Best verrassend wanneer je weet dat Micha een diploma van de hogere hotelschool op zak heeft en zijn carrière startte in de horeca. De onregelmatige werktijden deden Micha besluiten om zijn horizon te verbreden en iets anders te gaan doen. Via via kwam hij in de woningbouw terecht. De werkzaamheden zijn natuurlijk heel anders, maar het sociale gedeelte, of het nu met klanten, huurders of collega’s is, loopt als een rode draad door zijn loopbaan heen.

Hoe zijn toekomst er binnen Bouwbedrijf Joziasse uit ziet, daar is Micha nu nog niet mee bezig. Hij geniet van zijn werk en is blij met de overstap. “Eerst de werkzaamheden maar eens goed onder de knie krijgen en mijn draai vinden binnen het werk en het bedrijf!”

Naast het werk is Micha intensief bezig met de opleiding van zijn hond, Cash, tot reddingshond. Zodra dit diploma binnen is, kunnen Cash en Micha ingezet worden om vermiste personen op te sporen. Wij vinden het fantastisch dat hij zich ook hiervoor inzet!

Tot slot van ons gesprek vroegen wij Micha wat hij het mooiste vindt aan het werken binnen ons bedrijf. Hierop antwoordde hij: “De collegialiteit, het samenwerken en het feit dat er gelachen kan worden. Dat vind ik het leukst!”

Micha welkom in ons team!

Ik zie een uitdaging waarvan het bedrijf en ik beter kunnen worden

Manon Knulst - KAM-Coördinator
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right