Menu

Stagiair Bas

Op onze bouwafdeling schuiven we even aan bij Bas. Als student bouwkunde aan de HZ University of Applied Sciences loopt hij sinds september stage bij ons. Bas zit in zijn laatste jaar en hoopt met zijn afstudeeronderzoek zijn opleiding af te ronden. Het onderzoek draait om efficiency in het voorbereidende calculatietraject met behulp van 3Dmodeling.

In zijn studie zijn diverse aspecten van de bouwwereld aan bod gekomen, zoals architectuur, uitvoering, technisch tekenen, circulariteit en duurzaamheid. Maar ook praktische en theoretische projecten vormen een onderdeel van deze opleiding. Zo was Bas hij betrokken bij de verbetering van de brandveiligheid van de HZ locatie aan de Edisonweg in Vlissingen en deed hij onderzoek naar isolerende verf.

De digitale vaardigheden van Bas komen in zijn afstudeeronderzoek goed van pas. Hij onderzoekt of het opstellen van een begroting in het voortraject van een bouwproject efficiƫnter kan worden uitgevoerd. Daarbij maakt Bas gebruik van software om kostencalculaties te maken, gebaseerd op een 3D model van bijvoorbeeld een woning. Met behulp van tekeningen en de collega-calculators wordt de werking van deze calculatiemethode getoetst en beoordeeld of met deze werkwijze (tijds)winst te behalen is.

Bas woont en werkt graag hier in Zeeland en hoopt na zijn studie een baan in het verlengde van deze stage te vinden.

Top Bas! We zijn nieuwsgierig naar je onderzoeksresultaten en wensen je een leuke en interessante tijd bij ons toe.

Ik zie een uitdaging waarvan het bedrijf en ik beter kunnen worden

Manon Knulst - KAM-Coördinator
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right