Menu

Timmerman Bart

Maak kennis met onze collega Bart Jobse!

Vlak voor de bouwvak zochten wij hem op op de bouwplaats in Domburg, waar hij met een van onze nieuwbouw teams de laatste hand legt aan een vrijstaande woning. Bart is nu twee jaar werkzaam binnen ons bedrijf, waarvan hij het eerste jaar als leerling bij ons werkte. Inmiddels heeft hij zijn opleiding afgerond en is hij in vaste dienst.

Bart houdt zich tijdens zijn werk graag bezig met ruwbouw en betonwerk, maar het totaal plaatje vindt hij het mooist. Om deze reden is hij ook deel van ons nieuwbouw team, hij ziet graag een stuk grond transformeren tot een huis of een heel nieuwbouwproject met meerdere woningen. Naast zijn werk volgt Bart diverse opleidingen. Zo heeft hij zijn techniek opleiding afgerond, begint hij nu aan de opleiding werkvoorbereiding en heeft hij inmiddels een jaar van de opleiding tot aannemer afgesloten.

Tijdens het werken binnen ons bedrijf ervaart Bart het samenwerken als het allermooiste. In het team van tien collega’s weten de mannen precies wat ze aan elkaar hebben. “We maken veel lol samen en hier en daar wordt er een grapje gemaakt. Dat maakt het samenwerken zo mooi!”

chevron-left
chevron-right

Ik zie een uitdaging waarvan het bedrijf en ik beter kunnen worden

Manon Knulst - KAM-Coördinator
magnifiercrossmenuchevron-downchevron-right